« パリ・ブレスト | Main | ポシェット »

October 16, 2012

赤マスタード

マルメゾンのフォワルで買ってきた赤いマスタードをゆで豚につけて食べてみた。これが美味しい。なんか黄色いマスタードよりも辛みは少ないと思うけど深い味わいがする。成分を見ると葡萄ジュースワイン酢、粒マスタードやワイン、塩も入っている。ラングドックのカマンベールやアルザスで買ったサラミも美味!

Le Pourpre de Saint-Pourçain est une moutarde au jus de raisin. Fabriquée artisanalement par Mme Simone Maenner dans le village de Charroux (03140) , l'un des plus beaux villages de France et spécialiste de la moutarde. Composition : Jus de raisin, vinaigre de vin, graines de moutarde, vin de Saint-Pourçain, sel, épices, antioxydant E300. Substances allergènes : moutarde, sulfites.

Poids net : 100g

Moutarde_01


|

« パリ・ブレスト | Main | ポシェット »

Comments

Post a comment



(Not displayed with comment.)


Comments are moderated, and will not appear on this weblog until the author has approved them.



TrackBack


Listed below are links to weblogs that reference 赤マスタード:

« パリ・ブレスト | Main | ポシェット »